Sorozatok

Filmek


Film vagy sorozat beküldéséhez kattints ide! :-)
A regisztráció átmenetileg le lett zárva!

Ajánló

 • Csillag születik (2018) Csillag születik (2018)
  A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel, akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is […]
 • A kém, aki dobott engem (2018) A kém, aki dobott engem (2018)
  Audrey és Morgan a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy […]
 • Valerian és az ezer bolygó városa (2017) Valerian és az ezer bolygó városa (2017)
  Valerian és Laureline a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja. Parancsnokuk útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz […]
 • Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész
  Három év telt el azóta hogy Naruto elment a faluból. Most visszatért. Találkozik régi barátaival akik kissé megváltoztak azóta mióta elment, nagyobbak lettek ami  persze rá is vonatkozik. Sakura gyógyító és erős ninja lett. Sok újdonság üti fel a fejét de mégis a legnagyobb hír számára: Gaaraból Kazekage lett. Kakasi újra csapatba akarja állítani Sakurát és Narutot így újra […]
 • Légikatasztrófák (I-XVII) Légikatasztrófák (I-XVII)
  Az izgalmas sorozat az utóbbi évtizedek néhány nagy légibalesetének okait igyekszik felkutatni a fekete dobozok adatai, valamint pilóták és szakértők segítségével. A film igaz történeteket dolgoz fel a hivatalos jelentések és a szemtanúk beszámolója alapján. 

Zombie Loan (2007)

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Kita Michiru átlagos leányzó, egyedül csupán az extrém alacsony önbizalmi indexével emelkedek ki a szürke tömegből. Leszámítva azt a senki által nem ismert tényt, hogy rendelkezik a “halálisten szemével”. Ami abban nyilvánul meg, hogy egy szép fekete nyakörvet lát azon emberek nyaka körül, akik rövidesen meg fognak halni vagy már túlestek a dolgon. Aztán egy szép napon letarolja két srác a folyosón, miközben a szokásos ebédet fuvarozza barátnőinek. Akatsuki Chika és Tachibana Shito a két ügyeletes átgyalogló művész, a suli két cool csillaga körül az a pletyka járja, hogy túléltek egy elképesztően súlyos balesetet.

Természetesen mint minden rendes lány, Michiru mit sem törődik ezzel, és szépen hazaindul… fenéket! Elájul, az orvosiba kerül és az éjszaka közepén a temetőbe belebotlik a 2 srácba. Akik persze nem fogadják túl szívélyesen ezért a kései látogatásért, és pisztolyt szegeznek a homlokához. A késő esti idillt egy élőholt bundás jószág zavarja meg, aki Pedigree helyett az ember húst kedveli és menten rájuk támad. Innen már magasabb sebességbe kapcsol a történet: a két fiú tudomást szerez Michiru képességéről, és megkérik, hogy segítsen levadászni az illegális zombikat. (licensz nélkül rút az élet:) Szóval nagy nehezen beleegyezik, hogy segít nekik a vadászatban, de igen rövid pályafutása során az első zombi fel is darabolja a mellkasát. Szerencsére – vagy szerencsétlenségére – neki is megadatik ugyanaz a választás, mint a fiúknak.

Innentől főleg már az illegális zombik levadászására koncentrál a történet, miközben sorra jönnek az újabb arcok, mint a iszákosságban feltörő tudathasadásos Ko(yomi) vagy a iroda szállásának Loli igazgatója, Shimotsuki és még sorolhatnám.

Rajztechnikában a sötét színek dominálnak bő vörös megeresztéssel ahogy az ilyen stílusnál megszokhattuk. A karakter animáció megfelelően karakteresre sikerült, és nincsenek benne elnagyolt részek, csak nagyon ritkán. A zene openingje felejthető, az ending jó, a hangok a helyükön vannak, a célnak megfelelnek. 11 részhez két special társul, ami lezárja a sorozatot.

A sorozatot azoknak ajánlom, akik szeretik ezt a sötétebb, véresebb stílust.

[spoiler]

Részek:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13


[/spoiler]

Leave a Reply


*

Fontos!

Oldalunkon nem található semmilyen illegális tartalom, nem tárolunk semmilyen fájlt a szerverünkön és nem teszünk közzé semmilyen letöltéshez vezető linket!
Oldalunk szórakoztatási céllal működik.
Amennyiben mégis jogsértő tartalmat talál, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az oldal Mozilla Firefox-ra van optimalizálva, Internet Explorer illetve Opera használata esetén az oldal hibásan jelenhet meg!
SUNDAY, JULY 21, 2019 - 02:44

FONTOS

Figyelem!
A REGISZTRÁCIÓT BESZÜNTETTÜK!!!

Hirdetők

|

Statisztika

Felhasználók száma: ???? fő
Cikkek száma: 1106 db
Kommentek száma: 571 db
Hirdetők száma: 7
A statisztika nem automatikusan frissül!

Friss linkek

Itt olvashatjátok, hogy mely sorozatokhoz jöttek új részek, linkek!
*The Walking Dead S08E08
*Van Helsing S02E13
*Supergirl S03E04
*Bűnös Chicago S05E08
*Lángoló Chicago S06E09
*Hotel Transzilvánia: A sorozat S01E10
*Shannara: A jövő krónikája S02E01
*Chicago Med S03E03
*

Befejezett évadok

Mostanában befejezett sorozatok, évadok listája:
*Killjoys 2.évad
*Séróból 1.évad
*The Last Ship 3.évad
*A kór 3.évad
*A SHIELD ügynökei 3.évad
*Alkonyattól pirkadatig 3.évad
*Scream 2.évad
*Van Helsing 1.évad
*Shooter 1.évad
*Brooklyn 99 3.évad
*APB 1.évad
*The Walking Dead 7.évad
*Modern család 8.évad
*Lángoló Chicago 5.évad
*Bűnös Chicago 4.évad
*The 100: A visszatérők 4.évad
*Supergirl 2.évad
*Fekete vitorlák 4.évad
*The Gifted - Kiválasztottak 1.évad
*

Hamarosan

*Chicago Med 3.évad (magyar felirattal)
*

Kövess minket!

PaidToClick


BangGood

Legfrissebb kommentek

Keress pénzt!


-----

Webérték

Designed by Dunnyuska | 2010-2018. | | | | Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény | LinkTÁR-TOP | PageRank ikon ingyen |