Sorozatok

Filmek


Film vagy sorozat beküldéséhez kattints ide! :-)
A regisztráció átmenetileg le lett zárva!

Ajánló

 • Chicago Med (2017) 3.évad Chicago Med (2017) 3.évad
  És megérkezett a Chicago Fire második testvérsorozata a Chicago Med. Chicago egyik legforgalmasabb kórházának bátor és szívós orvosaival, szakmai pályájukkal és magánéletükkel, mindennapi kemény harcaival ismerkedhetünk meg. Számtalan egyedi és speciális esettel kerülnek szembe nap, mint nap és elsődleges feladatuk, az életmentés kapcsán olykor gyors, azonnali döntésekre és beavatkozásokra van szükség. A folyamatos vibrálásban dolgozó […]
 • The Gifted – Kiválasztottak (2017) 1.évad The Gifted – Kiválasztottak (2017) 1.évad
  Az X-Men univerzumban játszódó The Gifted – Kiválasztottak című sorozat középpontjában egy átlagosnak tűnő amerikai család áll, akik nyugodt, kertvárosi életüket élik, míg ki nem derül, hogy a gyerekek nem mindennapi képességekkel rendelkeznek. Reed és Caitlin Strucker tipikus középosztálybeli szülők, akiknek fenekestül felfordul az élete, mikor kamaszkorú gyermekeik, Lauren és Andy bajba kerülnek a középiskolában, […]
 • Van Helsing (2017) 2.évad Van Helsing (2017) 2.évad
  Vanessa Helsing a hírhedt vámpírvadász, Abraham Van Helsing rokona. A nőt visszahozzák a halálból, hogy segítsen az embereknek visszahódítani a bolygót a vámpíroktól. Vanessa az emberiség utolsó reménysége, ezért aztán társaival megfontolt, hatékony offenzívába kezdenek.
 • Supergirl (2017) 3.évad Supergirl (2017) 3.évad
  A huszonnégy éves Kara Zor-El, Superman unokatestvére. A lányt a Danvers család fogadta magához, miután tizenkét éves korában a Földre küldték a Krypton bolygóról. Karának meg kell tanulnia uralni a képességeit, és elrejteni azokat az emberiség elől. Egy váratlan katasztrófa során felfedi erejét, és elindul a hőssé válás rögös útján.
 • Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész
  Három év telt el azóta hogy Naruto elment a faluból. Most visszatért. Találkozik régi barátaival akik kissé megváltoztak azóta mióta elment, nagyobbak lettek ami  persze rá is vonatkozik. Sakura gyógyító és erős ninja lett. Sok újdonság üti fel a fejét de mégis a legnagyobb hír számára: Gaaraból Kazekage lett. Kakasi újra csapatba akarja állítani Sakurát és Narutot így újra […]

Zombie Loan (2007)

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Kita Michiru átlagos leányzó, egyedül csupán az extrém alacsony önbizalmi indexével emelkedek ki a szürke tömegből. Leszámítva azt a senki által nem ismert tényt, hogy rendelkezik a “halálisten szemével”. Ami abban nyilvánul meg, hogy egy szép fekete nyakörvet lát azon emberek nyaka körül, akik rövidesen meg fognak halni vagy már túlestek a dolgon. Aztán egy szép napon letarolja két srác a folyosón, miközben a szokásos ebédet fuvarozza barátnőinek. Akatsuki Chika és Tachibana Shito a két ügyeletes átgyalogló művész, a suli két cool csillaga körül az a pletyka járja, hogy túléltek egy elképesztően súlyos balesetet.

Természetesen mint minden rendes lány, Michiru mit sem törődik ezzel, és szépen hazaindul… fenéket! Elájul, az orvosiba kerül és az éjszaka közepén a temetőbe belebotlik a 2 srácba. Akik persze nem fogadják túl szívélyesen ezért a kései látogatásért, és pisztolyt szegeznek a homlokához. A késő esti idillt egy élőholt bundás jószág zavarja meg, aki Pedigree helyett az ember húst kedveli és menten rájuk támad. Innen már magasabb sebességbe kapcsol a történet: a két fiú tudomást szerez Michiru képességéről, és megkérik, hogy segítsen levadászni az illegális zombikat. (licensz nélkül rút az élet:) Szóval nagy nehezen beleegyezik, hogy segít nekik a vadászatban, de igen rövid pályafutása során az első zombi fel is darabolja a mellkasát. Szerencsére – vagy szerencsétlenségére – neki is megadatik ugyanaz a választás, mint a fiúknak.

Innentől főleg már az illegális zombik levadászására koncentrál a történet, miközben sorra jönnek az újabb arcok, mint a iszákosságban feltörő tudathasadásos Ko(yomi) vagy a iroda szállásának Loli igazgatója, Shimotsuki és még sorolhatnám.

Rajztechnikában a sötét színek dominálnak bő vörös megeresztéssel ahogy az ilyen stílusnál megszokhattuk. A karakter animáció megfelelően karakteresre sikerült, és nincsenek benne elnagyolt részek, csak nagyon ritkán. A zene openingje felejthető, az ending jó, a hangok a helyükön vannak, a célnak megfelelnek. 11 részhez két special társul, ami lezárja a sorozatot.

A sorozatot azoknak ajánlom, akik szeretik ezt a sötétebb, véresebb stílust.

További infók: Bővebben KijelölMutat

Leave a Reply


*

Fontos!

Oldalunkon nem található semmilyen illegális tartalom, nem tárolunk semmilyen fájlt a szerverünkön és nem teszünk közzé semmilyen letöltéshez vezető linket!
Oldalunk szórakoztatási céllal működik.
Amennyiben mégis jogsértő tartalmat talál, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az oldal Mozilla Firefox-ra van optimalizálva, Internet Explorer illetve Opera használata esetén az oldal hibásan jelenhet meg!
SUNDAY, DECEMBER 09, 2018 - 20:04

FONTOS

Figyelem!
A REGISZTRÁCIÓT BESZÜNTETTÜK!!!

Hirdetők

|

Statisztika

Felhasználók száma: ???? fő
Cikkek száma: 1101 db
Kommentek száma: 571 db
Hirdetők száma: 7
A statisztika nem automatikusan frissül!

Friss linkek

Itt olvashatjátok, hogy mely sorozatokhoz jöttek új részek, linkek!
*The Walking Dead S08E08
*Van Helsing S02E13
*Supergirl S03E04
*Bűnös Chicago S05E08
*Lángoló Chicago S06E09
*Hotel Transzilvánia: A sorozat S01E10
*Shannara: A jövő krónikája S02E01
*Chicago Med S03E03
*

Befejezett évadok

Mostanában befejezett sorozatok, évadok listája:
*Killjoys 2.évad
*Séróból 1.évad
*The Last Ship 3.évad
*A kór 3.évad
*A SHIELD ügynökei 3.évad
*Alkonyattól pirkadatig 3.évad
*Scream 2.évad
*Van Helsing 1.évad
*Shooter 1.évad
*Brooklyn 99 3.évad
*APB 1.évad
*The Walking Dead 7.évad
*Modern család 8.évad
*Lángoló Chicago 5.évad
*Bűnös Chicago 4.évad
*The 100: A visszatérők 4.évad
*Supergirl 2.évad
*Fekete vitorlák 4.évad
*The Gifted - Kiválasztottak 1.évad
*

Hamarosan

*Chicago Med 3.évad (magyar felirattal)
*

Kövess minket!

PaidToClick


BangGood

Keress pénzt!


-----

Webérték

Designed by Dunnyuska | 2010-2018. | | | | Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény | LinkTÁR-TOP | PageRank ikon ingyen |