Sorozatok

Filmek


Film vagy sorozat beküldéséhez kattints ide! :-)
A regisztráció átmenetileg le lett zárva!

Ajánló

 • Blood Drive – Vérverdák (2017) 1.évad Blood Drive – Vérverdák (2017) 1.évad
  A Blood Drive egy Grindhouse-sorozat lesz, totálisan over the top, a klasszikus filmek hagyományait továbbgörgetve. A történet az apokalipszis közeli jövőben játszódik majd és egy, az országot átszelő véres autóversenyről szól, melynek autóit vér hajtja. A főhős Los Angeles utolsó “jó” rendőre, a társa pedig egy femme fatale csaj, aki az emberekben csak üzemanyagot lát.
 • The 100: A visszatérők (2017) 4.évad The 100: A visszatérők (2017) 4.évad
  Kass Morgan regénye alapján. 97 évvel ezelőtt atomháború dúlt a Földön, az egyedüli túlélői a katasztrófának a 12 űrállomáson levő 400 ember. Három generációval később a 12 űrállomás összekapcsolva már 4000 embernek ad otthont. Kemény körülmények között élnek ezen a “Bárkán” az emberek, van halálbüntetés, és természetesen népességszabályozás is. Hogy a jövőt biztosítsák, 100 fiatalkorú […]
 • Supergirl (2016) 2.évad Supergirl (2016) 2.évad
  A huszonnégy éves Kara Zor-El, Superman unokatestvére. A lányt a Danvers család fogadta magához, miután tizenkét éves korában a Földre küldték a Krypton bolygóról. Karának meg kell tanulnia uralni a képességeit, és elrejteni azokat az emberiség elől. Egy váratlan katasztrófa során felfedi erejét, és elindul a hőssé válás rögös útján.
 • Chicago Med (2016) 2.évad Chicago Med (2016) 2.évad
  És megérkezett a Chicago Fire második testvérsorozata a Chicago Med. Chicago egyik legforgalmasabb kórházának bátor és szívós orvosaival, szakmai pályájukkal és magánéletükkel, mindennapi kemény harcaival ismerkedhetünk meg. Számtalan egyedi és speciális esettel kerülnek szembe nap, mint nap és elsődleges feladatuk, az életmentés kapcsán olykor gyors, azonnali döntésekre és beavatkozásokra van szükség. A folyamatos vibrálásban dolgozó […]
 • Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész
  Három év telt el azóta hogy Naruto elment a faluból. Most visszatért. Találkozik régi barátaival akik kissé megváltoztak azóta mióta elment, nagyobbak lettek ami  persze rá is vonatkozik. Sakura gyógyító és erős ninja lett. Sok újdonság üti fel a fejét de mégis a legnagyobb hír számára: Gaaraból Kazekage lett. Kakasi újra csapatba akarja állítani Sakurát és Narutot így újra […]

One Piece (Összes: 1-515. részek)

4.30 avg. rating (86% score) - 30 votes

Sok-sok éve, a hírhedt “Kalózkirály”, Gold Roger kivégzésével legendás kincsének, a “One Piece”-nek rejtekhelye is sírba szállt. Utolsó szavai azonban kalózok és szerencsevadászok százait indították útnak ismeretlen óceánok felé a gazdagság, hatalom és dicsőség reményében. Ezzel kezdetét vette a Kalózok Kora. A legenda szerint a kincs valahol a Grand Line (egy hely, ahol a természet erői nem érvényesek és a tengerek mélyét óriási szörnyek uralják) mélyén rejtőzik, és aki megszerzi, Gold Roger méltó utódjává is válik.
Itt jön a képbe főhősünk, Monkey D. Luffy, akit gyermekkori ígérete hajt a One Piece és vele a “Kalózkirály” cím után. Persze nincs is fantasy főhős különleges képesség nélkül, ez alól Luffy sem kivétel. Ebben a világban ugyanis ún. “ördöggyümölcsök” léteznek, melyek elfogyasztásuk után különböző (harcokban hasznos)képességeket indukálnak megdézsmálójukon. Ezek egészen különbözőek lehetnek, az állattá, vagy valamilyen anyaggá (homok, füst) változástól az egészen extrém esetekig. Luffy teste például a Gum-gum gyümölcs jótékony hatásának köszönhetően élő gumiként funkcionál. De ha egy ilyen ember úszógumi nélkül a vízbe kerül… Mindenekelőtt azonban hajót és legénységet kell találnia, ezzel kezdetét is veszi Luffy bonyodalmakkal és jónéhány “fejtöréssel” szegélyezett útja, miközben sorra csatlakoznak hozzá (na nem mindig önszántukból:) az érdekesnél-érdekesebb karakterek.
…az anime lelke ugyanis kétségtelenül a karakterfelhozatalban rejlik.Most mondhatánk, hogy ez a tulajdonság az animék jórészének sajátja, de itt fokozottan igaz! Minden szereplő egy teljesen külön világ, saját álmokkal, érzelmes (gyakran túlságosan is) és nemritkán tragikus múlttal, ami főképp a főszereplőknél bír majd nagy jelentőséggel és adja a sorozat egy-egy fejezetének alapját.Pont emiatt a változatosság miatt a legkülönbözőbb mentalitású emberek is megtalálják a hozzájuk illő karaktert, álljon az a jó, vagy a sötét oldal vonzásában. Apropó, érdemes a negatív szereplőkről is pár szót ejteni, mert némelyikük hihetetlenül nagy arc, ráadásul nem is mindig egyértelmű, hogy melyik oldalon állnak. Luffyéknak általában két csoportba tartozó ellennel gyűlik meg a bajuk:
– egyrészt a haditengerészet hajkurássza őket folyvást, (végül is ők a kalózok)nem utolsósorban a Luffy és Zorro fejére kitűzött szerény összegű vérdíj miatt. A parancsnokok nagyrésze elég érdekes figura (tessék csak Smokerre gondolni), a többi meg korrupt.
– másrészt pedig minden rendű és rangú kalózok is a nyomukban vannak, az utolsó padlópucolótól a Tengerek Hét Szamurájáig bezáróan. Ez utóbbi szintén érdekes srácok(és hölgyek)gyülekezete, közülük sokan szintén közelebbi kapcsolatba kerültek az “ördöggyümölcsökkel”.

További infók: Bővebben KijelölMutat

Comments

Posted On
jul 20, 2012
Posted By
asdfgfdsa

zsír

Posted On
jún 10, 2014
Posted By
Yami

Köszi az elérhetpséget XD Végre pótólhatom a lemaradásom 🙂
Lesz valamikor a maradék pár rész feltöltve?

Leave a Reply


*

Fontos!

Oldalunkon nem található semmilyen illegális tartalom, nem tárolunk semmilyen fájlt a szerverünkön és nem teszünk közzé semmilyen letöltéshez vezető linket!
Oldalunk szórakoztatási céllal működik.
Amennyiben mégis jogsértő tartalmat talál, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az oldal Mozilla Firefox-ra van optimalizálva, Internet Explorer illetve Opera használata esetén az oldal hibásan jelenhet meg!
THURSDAY, OCTOBER 19, 2017 - 10:37

FONTOS

Figyelem!
A REGISZTRÁCIÓT BESZÜNTETTÜK!!!

Hirdetők

|

Statisztika

Felhasználók száma: ???? fő
Cikkek száma: 1085 db
Kommentek száma: 569 db
Hirdetők száma: 7
A statisztika nem automatikusan frissül!

Friss linkek

Itt olvashatjátok, hogy mely sorozatokhoz jöttek új részek, linkek!
*Blood Drive S01E02
*Chicago Justice S01E06
*Chicago Med S02E21
*iZombie S03E11
*Naruto Shippuuden 483.rész
*Scream S02E13 Special
*Scream Queens S02E09
*

Befejezett évadok

Mostanában befejezett sorozatok, évadok listája:
*Killjoys 2.évad
*Séróból 1.évad
*The Last Ship 3.évad
*A kór 3.évad
*A SHIELD ügynökei 3.évad
*Alkonyattól pirkadatig 3.évad
*Scream 2.évad
*Van Helsing 1.évad
*Shooter 1.évad
*Brooklyn 99 3.évad
*APB 1.évad
*The Walking Dead 7.évad
*Modern család 8.évad
*Lángoló Chicago 5.évad
*Bűnös Chicago 4.évad
*The 100: A visszatérők 4.évad
*Supergirl 2.évad
*Fekete vitorlák 4.évad
*

Hamarosan

*Chicago Justice 1.évad (magyar felirattal)
*Killjoys 3.évad (magyar felirattal)
*Blood Drive 1.évad (magyar felirattal)
*

Kövess minket!

PaidToClick


BangGood

Keress pénzt!


-----

Webérték

Designed by Dunnyuska | 2010-2016. | | | | Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény | LinkTÁR-TOP | PageRank ikon ingyen |