Sorozatok

Filmek


Film vagy sorozat beküldéséhez kattints ide! :-)
A regisztráció átmenetileg le lett zárva!

Ajánló

 • Chicago Med (2017) 3.évad Chicago Med (2017) 3.évad
  És megérkezett a Chicago Fire második testvérsorozata a Chicago Med. Chicago egyik legforgalmasabb kórházának bátor és szívós orvosaival, szakmai pályájukkal és magánéletükkel, mindennapi kemény harcaival ismerkedhetünk meg. Számtalan egyedi és speciális esettel kerülnek szembe nap, mint nap és elsődleges feladatuk, az életmentés kapcsán olykor gyors, azonnali döntésekre és beavatkozásokra van szükség. A folyamatos vibrálásban dolgozó […]
 • The Gifted – Kiválasztottak (2017) 1.évad The Gifted – Kiválasztottak (2017) 1.évad
  Az X-Men univerzumban játszódó The Gifted – Kiválasztottak című sorozat középpontjában egy átlagosnak tűnő amerikai család áll, akik nyugodt, kertvárosi életüket élik, míg ki nem derül, hogy a gyerekek nem mindennapi képességekkel rendelkeznek. Reed és Caitlin Strucker tipikus középosztálybeli szülők, akiknek fenekestül felfordul az élete, mikor kamaszkorú gyermekeik, Lauren és Andy bajba kerülnek a középiskolában, […]
 • Van Helsing (2017) 2.évad Van Helsing (2017) 2.évad
  Vanessa Helsing a hírhedt vámpírvadász, Abraham Van Helsing rokona. A nőt visszahozzák a halálból, hogy segítsen az embereknek visszahódítani a bolygót a vámpíroktól. Vanessa az emberiség utolsó reménysége, ezért aztán társaival megfontolt, hatékony offenzívába kezdenek.
 • Supergirl (2017) 3.évad Supergirl (2017) 3.évad
  A huszonnégy éves Kara Zor-El, Superman unokatestvére. A lányt a Danvers család fogadta magához, miután tizenkét éves korában a Földre küldték a Krypton bolygóról. Karának meg kell tanulnia uralni a képességeit, és elrejteni azokat az emberiség elől. Egy váratlan katasztrófa során felfedi erejét, és elindul a hőssé válás rögös útján.
 • Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész
  Három év telt el azóta hogy Naruto elment a faluból. Most visszatért. Találkozik régi barátaival akik kissé megváltoztak azóta mióta elment, nagyobbak lettek ami  persze rá is vonatkozik. Sakura gyógyító és erős ninja lett. Sok újdonság üti fel a fejét de mégis a legnagyobb hír számára: Gaaraból Kazekage lett. Kakasi újra csapatba akarja állítani Sakurát és Narutot így újra […]

Gakuen Alice (2004)

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Sakura Mikan-chan egy átlagos, jókedvű kislány, aki egy vidéki kis faluban él nagyapjával. Azonban az ottani iskolát kénytelen bezárni a falu, mert nincs pénz a fenntartására. A tanulókat a városi iskola veszi át. De Mikan-chan nem hajlandó belenyugodni a döntésbe, hiszen ez az a hely, ahol megismerte a legjobb barátját, Hotaru-t.
Hotaru nem mindennapi lány: mindig is zárkózott és furcsa volt, és kilógott társai közül, bizarr érdeklődési köreivel és megnyilvánulásaival. Hotaru nulla szociális érzékkel megáldott csodagyerek, és úgy általában képtelen kifejezni érzelmeit, vagy ha megteszi, akkor is meglehetősen furcsán teszi (mint például amikor közli Mikan-channal, hogy 30%-kal kevésbé aranyos, amikor sír, ezért jól tenné, ha mosolyogna). Ennek ellenére Hotaru és Mikan mindig elválaszthatatlanok, és jó barátok voltak.
Csakhogy nem elég, hogy bezárják az iskolát, kiderül, hogy Hotaru egy Tokiói elit iskolába fog járni ezentúl, az “Alice” akadémiára. A Hotarura jellemző érzéketlen búcsú után Mikan hiába várja az ígért hazalátogatást, és a leveleket, 9 hónap alatt egyetlen levél érkezik Hotarutól.
Mikan pedig elszökik otthonról, hogy megkeresse a híres (vagy hírhedt?) elit-iskolát, és viszontláthassa Hotarut.
Kiderül, hogy az Alice akadémia egy kormány által fenntartott intézmény, ahová különleges képességű gyerekek járnak. Ezeket a képességeket nevezik összefoglaló néven “Alice”-nek. Az iskola nem fogad látogatókat, még a szülőket sem. Úgy tűnik, Mikan-nak nincs esélye, hogy viszontlássa Hotarut. Hacsak…
Hacsak nem akar esetleg belépni az iskolába. Mert lehetséges, hogy neki is van különleges képessége, amiről eddig nem is tudott. Természetesen Mikan igent mond, anélkül, hogy tudná, mire vállalkozik. Ugyanis ebben az iskolában semmi és senki nem normális. Az osztályban káosz uralkodik, a tanárok furcsák, a diákok különleges, néha egészen veszélyes képességekkel rendelkeznek, és ráadásul folyton piszkálják az újonc Mikant. Hogy fog Mikan beilleszkedni az osztályba, és mik derülnek ki még a furcsa iskoláról? És egyáltalán miféle különleges képesség az, ami miatt felvették az iskolába?

A Gakuen Alice egy aranyos, vicces sorozat. Mindenképp a vígjáték kategóriába sorolható, a poénjai és karakterei néha egészen fárasztóak tudnak lenni. Idővel újabb és újabb szereplőket ismerhetünk meg, és közben valahol a háttérben pedig alakul a történet a különös iskoláról és a tanulóiról.
Az érzéketlen Horatu, és az energikus, gyerekes Mikan nagyon ötletes páros, a történet is érdekes és nem sablonos, a vicces helyzetek pedig maximálisan élvezhetőek.
A karakterdizájn nagyon kellemes és aranyos, az opening és ending videók is megnyerőek.

A Gakuen Alice szórakoztató vígjátéknak ígérkezik fárasztó viccekkel, emellett érdekes karakterekkel, és történettel. A shoujo-vígjáték műfaj kedvelőinek érdemes belenézni

További infók: Bővebben KijelölMutat

Leave a Reply


*

Fontos!

Oldalunkon nem található semmilyen illegális tartalom, nem tárolunk semmilyen fájlt a szerverünkön és nem teszünk közzé semmilyen letöltéshez vezető linket!
Oldalunk szórakoztatási céllal működik.
Amennyiben mégis jogsértő tartalmat talál, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az oldal Mozilla Firefox-ra van optimalizálva, Internet Explorer illetve Opera használata esetén az oldal hibásan jelenhet meg!
SUNDAY, DECEMBER 09, 2018 - 19:27

FONTOS

Figyelem!
A REGISZTRÁCIÓT BESZÜNTETTÜK!!!

Hirdetők

|

Statisztika

Felhasználók száma: ???? fő
Cikkek száma: 1101 db
Kommentek száma: 571 db
Hirdetők száma: 7
A statisztika nem automatikusan frissül!

Friss linkek

Itt olvashatjátok, hogy mely sorozatokhoz jöttek új részek, linkek!
*The Walking Dead S08E08
*Van Helsing S02E13
*Supergirl S03E04
*Bűnös Chicago S05E08
*Lángoló Chicago S06E09
*Hotel Transzilvánia: A sorozat S01E10
*Shannara: A jövő krónikája S02E01
*Chicago Med S03E03
*

Befejezett évadok

Mostanában befejezett sorozatok, évadok listája:
*Killjoys 2.évad
*Séróból 1.évad
*The Last Ship 3.évad
*A kór 3.évad
*A SHIELD ügynökei 3.évad
*Alkonyattól pirkadatig 3.évad
*Scream 2.évad
*Van Helsing 1.évad
*Shooter 1.évad
*Brooklyn 99 3.évad
*APB 1.évad
*The Walking Dead 7.évad
*Modern család 8.évad
*Lángoló Chicago 5.évad
*Bűnös Chicago 4.évad
*The 100: A visszatérők 4.évad
*Supergirl 2.évad
*Fekete vitorlák 4.évad
*The Gifted - Kiválasztottak 1.évad
*

Hamarosan

*Chicago Med 3.évad (magyar felirattal)
*

Kövess minket!

PaidToClick


BangGood

Keress pénzt!


-----

Webérték

Designed by Dunnyuska | 2010-2018. | | | | Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény | LinkTÁR-TOP | PageRank ikon ingyen |