Sorozatok

Filmek


Film vagy sorozat beküldéséhez kattints ide! :-)
A regisztráció átmenetileg le lett zárva!

Ajánló

 • Chicago Med (2017) 3.évad Chicago Med (2017) 3.évad
  És megérkezett a Chicago Fire második testvérsorozata a Chicago Med. Chicago egyik legforgalmasabb kórházának bátor és szívós orvosaival, szakmai pályájukkal és magánéletükkel, mindennapi kemény harcaival ismerkedhetünk meg. Számtalan egyedi és speciális esettel kerülnek szembe nap, mint nap és elsődleges feladatuk, az életmentés kapcsán olykor gyors, azonnali döntésekre és beavatkozásokra van szükség. A folyamatos vibrálásban dolgozó […]
 • The Gifted – Kiválasztottak (2017) 1.évad The Gifted – Kiválasztottak (2017) 1.évad
  Az X-Men univerzumban játszódó The Gifted – Kiválasztottak című sorozat középpontjában egy átlagosnak tűnő amerikai család áll, akik nyugodt, kertvárosi életüket élik, míg ki nem derül, hogy a gyerekek nem mindennapi képességekkel rendelkeznek. Reed és Caitlin Strucker tipikus középosztálybeli szülők, akiknek fenekestül felfordul az élete, mikor kamaszkorú gyermekeik, Lauren és Andy bajba kerülnek a középiskolában, […]
 • Van Helsing (2017) 2.évad Van Helsing (2017) 2.évad
  Vanessa Helsing a hírhedt vámpírvadász, Abraham Van Helsing rokona. A nőt visszahozzák a halálból, hogy segítsen az embereknek visszahódítani a bolygót a vámpíroktól. Vanessa az emberiség utolsó reménysége, ezért aztán társaival megfontolt, hatékony offenzívába kezdenek.
 • Supergirl (2017) 3.évad Supergirl (2017) 3.évad
  A huszonnégy éves Kara Zor-El, Superman unokatestvére. A lányt a Danvers család fogadta magához, miután tizenkét éves korában a Földre küldték a Krypton bolygóról. Karának meg kell tanulnia uralni a képességeit, és elrejteni azokat az emberiség elől. Egy váratlan katasztrófa során felfedi erejét, és elindul a hőssé válás rögös útján.
 • Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész
  Három év telt el azóta hogy Naruto elment a faluból. Most visszatért. Találkozik régi barátaival akik kissé megváltoztak azóta mióta elment, nagyobbak lettek ami  persze rá is vonatkozik. Sakura gyógyító és erős ninja lett. Sok újdonság üti fel a fejét de mégis a legnagyobb hír számára: Gaaraból Kazekage lett. Kakasi újra csapatba akarja állítani Sakurát és Narutot így újra […]

Fruits Basket (2001)

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Honda Tohru apja elhagyta őt, amikor még kislány volt, ezért az édesanyja nevelte fel. Amikor Tohru 16 éves lesz, az anyja váratlanul meghal egy tragikus balesetben, és ezután Tohru magára marad, otthon és család nélkül. Szerez magának munkát, miközben a középiskolába jár, és mivel az egyetlen közeli rokon házát is épp felújítják, egy sátorban él egyedül az erdőben. Az iskolában két barátjának sohasem beszél a szomorúságáról, mindig mosolyog, és vidám, ha találkozik velük.
Egy nap Tohru meglát egy nagy házat az erdőben, amit eddig még soha nem vett észre. Kiderül, hogy a házban lakik az egyik középiskolai társa, a vele egyidős Yuki Sohma, két fiú unokatestvérével, Kyo-val, és Shigure-vel. Yuki az iskolában a lányok álomhercege, ám meglehetősen zárkózott. Egy este Yukiék véletlenül megtalálják Tohru kunyhóját az erdőben (ami ráadásul a családjuk birtokán van), és hogy ne kelljen a lánynak tovább ott élnie, felajánlanak neki egy szobát saját házukban, cserébe azért, hogy a lány takarítson náluk. És Tohru elfogadja az ajánlatot, ráadásul rájön, hogy a Souma családnak egy sötét titka van: mindegyik családtag egy-egy kínai állatöv leszármazottja, és ha megöleli őket egy ellenkező nemű személy, állatokká alakulnak át. Tohru megígéri, hogy senkinek sem szól a titokról.
Az elkövetkező részek során aztán mindig egy-egy újabb karaktert ismerünk meg a Sohma családból. Az anime mindegyik karaktere őriz valami titkot, valami fájdalmat, szomorúságot magában, legyen az elvesztett szerelem, kitaszítottság, vagy féltékenység. És mindegyikük másképp próbál megbirkózni ezzel. A történet során lassanként megismerkedünk ezekkel a szereplőkkel, és múltjukkal.

A Fruits Basket egy mély, kedves, és néha szomorú történet, egy kis őrültséggel keverve a megfelelő részeknél. Bár nem kevés vígjáték-elemmel talákozunk benne, több esetben nagyon is drámai, és kifejezetten szomorú. A történet igen figyelemreméltó és érdekes mondanivalóval rendelkezik: A fájdalmainknak nem lehet hátat fordítani, mert életünk végéig kísérnek, és ezek tesznek azzá, amik vagyunk. A sorozat erősségét a karakterek adják. Sok szereplővel találkozhatunk az animében, és mindegyikük sorsát megismerhetjük a részek során. A 26 rész közé néhány töltelék-epizód is bekerült, amelyek nem viszik előre a történetet, és akár mellőzhetők is lehettek volna, de ennek ellenére az anime mindvégig érdekes.
A seiyuu-alakítások nagyszerűek (Tomokazu Seki, Horie Yui), az animáció igen jó minőségű, lágy, és meleg hangulatot áraszt, a zene kiemelkedő.

Kedves, egyszer drámai és megható, máskor optimista és vidám anime, szerethető és szimpatikus szereplőkkel, mely valószínűleg nagyon sok rajongót szerez magának.

További infók: Bővebben KijelölMutat

Comments

Posted On
ápr 12, 2011
Posted By
Elizabeth

Thanks for posting!

Leave a Reply


*

Fontos!

Oldalunkon nem található semmilyen illegális tartalom, nem tárolunk semmilyen fájlt a szerverünkön és nem teszünk közzé semmilyen letöltéshez vezető linket!
Oldalunk szórakoztatási céllal működik.
Amennyiben mégis jogsértő tartalmat talál, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az oldal Mozilla Firefox-ra van optimalizálva, Internet Explorer illetve Opera használata esetén az oldal hibásan jelenhet meg!
SUNDAY, DECEMBER 09, 2018 - 19:24

FONTOS

Figyelem!
A REGISZTRÁCIÓT BESZÜNTETTÜK!!!

Hirdetők

|

Statisztika

Felhasználók száma: ???? fő
Cikkek száma: 1101 db
Kommentek száma: 571 db
Hirdetők száma: 7
A statisztika nem automatikusan frissül!

Friss linkek

Itt olvashatjátok, hogy mely sorozatokhoz jöttek új részek, linkek!
*The Walking Dead S08E08
*Van Helsing S02E13
*Supergirl S03E04
*Bűnös Chicago S05E08
*Lángoló Chicago S06E09
*Hotel Transzilvánia: A sorozat S01E10
*Shannara: A jövő krónikája S02E01
*Chicago Med S03E03
*

Befejezett évadok

Mostanában befejezett sorozatok, évadok listája:
*Killjoys 2.évad
*Séróból 1.évad
*The Last Ship 3.évad
*A kór 3.évad
*A SHIELD ügynökei 3.évad
*Alkonyattól pirkadatig 3.évad
*Scream 2.évad
*Van Helsing 1.évad
*Shooter 1.évad
*Brooklyn 99 3.évad
*APB 1.évad
*The Walking Dead 7.évad
*Modern család 8.évad
*Lángoló Chicago 5.évad
*Bűnös Chicago 4.évad
*The 100: A visszatérők 4.évad
*Supergirl 2.évad
*Fekete vitorlák 4.évad
*The Gifted - Kiválasztottak 1.évad
*

Hamarosan

*Chicago Med 3.évad (magyar felirattal)
*

Kövess minket!

PaidToClick


BangGood

Keress pénzt!


-----

Webérték

Designed by Dunnyuska | 2010-2018. | | | | Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény | LinkTÁR-TOP | PageRank ikon ingyen |