Sorozatok

Filmek


Film vagy sorozat beküldéséhez kattints ide! :-)
A regisztráció átmenetileg le lett zárva!

Ajánló

 • Blood Drive – Vérverdák (2017) 1.évad Blood Drive – Vérverdák (2017) 1.évad
  A Blood Drive egy Grindhouse-sorozat lesz, totálisan over the top, a klasszikus filmek hagyományait továbbgörgetve. A történet az apokalipszis közeli jövőben játszódik majd és egy, az országot átszelő véres autóversenyről szól, melynek autóit vér hajtja. A főhős Los Angeles utolsó “jó” rendőre, a társa pedig egy femme fatale csaj, aki az emberekben csak üzemanyagot lát.
 • The 100: A visszatérők (2017) 4.évad The 100: A visszatérők (2017) 4.évad
  Kass Morgan regénye alapján. 97 évvel ezelőtt atomháború dúlt a Földön, az egyedüli túlélői a katasztrófának a 12 űrállomáson levő 400 ember. Három generációval később a 12 űrállomás összekapcsolva már 4000 embernek ad otthont. Kemény körülmények között élnek ezen a “Bárkán” az emberek, van halálbüntetés, és természetesen népességszabályozás is. Hogy a jövőt biztosítsák, 100 fiatalkorú […]
 • Supergirl (2016) 2.évad Supergirl (2016) 2.évad
  A huszonnégy éves Kara Zor-El, Superman unokatestvére. A lányt a Danvers család fogadta magához, miután tizenkét éves korában a Földre küldték a Krypton bolygóról. Karának meg kell tanulnia uralni a képességeit, és elrejteni azokat az emberiség elől. Egy váratlan katasztrófa során felfedi erejét, és elindul a hőssé válás rögös útján.
 • Chicago Med (2016) 2.évad Chicago Med (2016) 2.évad
  És megérkezett a Chicago Fire második testvérsorozata a Chicago Med. Chicago egyik legforgalmasabb kórházának bátor és szívós orvosaival, szakmai pályájukkal és magánéletükkel, mindennapi kemény harcaival ismerkedhetünk meg. Számtalan egyedi és speciális esettel kerülnek szembe nap, mint nap és elsődleges feladatuk, az életmentés kapcsán olykor gyors, azonnali döntésekre és beavatkozásokra van szükség. A folyamatos vibrálásban dolgozó […]
 • Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész
  Három év telt el azóta hogy Naruto elment a faluból. Most visszatért. Találkozik régi barátaival akik kissé megváltoztak azóta mióta elment, nagyobbak lettek ami  persze rá is vonatkozik. Sakura gyógyító és erős ninja lett. Sok újdonság üti fel a fejét de mégis a legnagyobb hír számára: Gaaraból Kazekage lett. Kakasi újra csapatba akarja állítani Sakurát és Narutot így újra […]

Online pénzkeresés

Elgondolkoztál már azon, hogy mire is lehet vagy tudod használni az Internetet? Például böngészni, játszani, multimédiás tartalmat megnézni, fájlokat megosztani, stb. Gondoltad volna, hogy pénzt is kereshetsz? Ha nem akkor olvass tovább! Ha igen, akkor is! 🙂

Rengeteg oldal foglalkozik online pénzkereséssel, úgyhogy a részletekbe nem igazán mennék bele! (Természetesen a Google mindenkinek a barátja.) Röviden csak annyit, hogy egy virtuális bankszámla kell hozzá, mint pl.: a PayPal vagy az Payza. Az ezen a számlán gyűjtött pénzt pedig bármikor kikérhetjük a Visa vagy MasterCard kártyánkra!

A pénzkeresés menete pedig nagyon egyszerű. Beregisztrálás után a felkínált hirdetéseket bizonyos ideig lekattintani és nézni, ellenkező esetben nem kapunk érte pénzt. Természetesen egyszerre több oldalon is dolgozhat az ember egy időben. Amint összegyűjtöttük a minimum kifizetési limitet, akkor kikérhetjük a PayPal/Payza számlánkra a pénzt!

Az eddig bevált és biztosan fizető oldalak: (csak katt a bannerre a regisztrációhoz!)

1. CashTravel (Kifizetés: $0.05-nél) Kifizetési bizonylat itt azonnal megtekinthető! (Amennyiben alám regisztrálsz, úgy 6 hónapig a kattintásaid után járó összeg 50%-át átutalom neked! Ne hagyd ki! Ha regisztráltál, küldj e-mailt az info@mozizzonline.hu-ra a regisztrált neveddel!)

2. Clivertise (Kifizetés: $0.02-től) Azonnali kifizetés! ÚJ! (Amennyiben alám regisztrálsz, úgy 6 hónapig a kattintásaid után járó összeg 50%-át átutalom neked! Ne hagyd ki! Ha regisztráltál, küldj e-mailt az info@mozizzonline.hu-ra a regisztrált neveddel!)

3. PaidToClick (Kifizetés: $0.05-től) Azonnali kifizetés! ÚJ! (Amennyiben alám regisztrálsz, úgy 6 hónapig a kattintásaid után járó összeg 50%-át átutalom neked! Ne hagyd ki! Ha regisztráltál, küldj e-mailt az info@mozizzonline.hu-ra a regisztrált neveddel!)

Továbbá van olyan oldal, ahova ha képeket töltesz fel és azokat megosztod más oldalakon/fórumokon, a látogatók után szépen csörög is a pénz. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek ajánlott!

ImgSpice

4. ImgSpice (Kifizetés: $3-tól) (Amennyiben alám regisztrálsz, úgy 6 hónapig a kattintásaid után járó összeg 50%-át átutalom neked! Ne hagyd ki! Ha regisztráltál, küldj e-mailt az info@mozizzonline.hu-ra a regisztrált neveddel!)

Illetve van olyan oldal, ahol linkrövidítéssel tudsz egy “kis” pénzt keresni. Itt csak annyi a dolgod, hogy lerövidíted a linked és azt megosztod különböző oldalakon, fórumokon!

5. Linkbucks (Kifizetés: $10-tól)
Ne tántorítson el a minimum limit, mert ha jól csinálod, elég hamar összejön a $10!

Ezek az oldalak biztosan fizetnek! De vigyázz! Nagyon sok csaló oldal van! Gondold meg, hogy mikor hova regisztrálsz és kezdesz el dolgozni!

Ha további oldalakra, módszerekre esetleg segítségre van szükséged, látogass el a Pénzkeresők fórumára, vagy EZmegAZ pénzkereső blogjára, ahol további oldalakat és kifizetési bizonylatokat is találhatsz!

Jó pénzkeresést!

Előre is köszönöm a beregisztrálásokat és jó munkát kívánok!

Comments

Posted On
okt 07, 2013
Posted By
manbvcix

ez valóban működik

Leave a Reply


*

Fontos!

Oldalunkon nem található semmilyen illegális tartalom, nem tárolunk semmilyen fájlt a szerverünkön és nem teszünk közzé semmilyen letöltéshez vezető linket!
Oldalunk szórakoztatási céllal működik.
Amennyiben mégis jogsértő tartalmat talál, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az oldal Mozilla Firefox-ra van optimalizálva, Internet Explorer illetve Opera használata esetén az oldal hibásan jelenhet meg!
THURSDAY, OCTOBER 19, 2017 - 10:42

FONTOS

Figyelem!
A REGISZTRÁCIÓT BESZÜNTETTÜK!!!

Hirdetők

|

Statisztika

Felhasználók száma: ???? fő
Cikkek száma: 1085 db
Kommentek száma: 569 db
Hirdetők száma: 7
A statisztika nem automatikusan frissül!

Friss linkek

Itt olvashatjátok, hogy mely sorozatokhoz jöttek új részek, linkek!
*Blood Drive S01E02
*Chicago Justice S01E06
*Chicago Med S02E21
*iZombie S03E11
*Naruto Shippuuden 483.rész
*Scream S02E13 Special
*Scream Queens S02E09
*

Befejezett évadok

Mostanában befejezett sorozatok, évadok listája:
*Killjoys 2.évad
*Séróból 1.évad
*The Last Ship 3.évad
*A kór 3.évad
*A SHIELD ügynökei 3.évad
*Alkonyattól pirkadatig 3.évad
*Scream 2.évad
*Van Helsing 1.évad
*Shooter 1.évad
*Brooklyn 99 3.évad
*APB 1.évad
*The Walking Dead 7.évad
*Modern család 8.évad
*Lángoló Chicago 5.évad
*Bűnös Chicago 4.évad
*The 100: A visszatérők 4.évad
*Supergirl 2.évad
*Fekete vitorlák 4.évad
*

Hamarosan

*Chicago Justice 1.évad (magyar felirattal)
*Killjoys 3.évad (magyar felirattal)
*Blood Drive 1.évad (magyar felirattal)
*

Kövess minket!

PaidToClick


BangGood

Keress pénzt!


-----

Webérték

Designed by Dunnyuska | 2010-2016. | | | | Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény | LinkTÁR-TOP | PageRank ikon ingyen |