Sorozatok

Filmek


Film vagy sorozat beküldéséhez kattints ide! :-)
A regisztráció átmenetileg le lett zárva!

Ajánló

 • Chicago Med (2017) 3.évad Chicago Med (2017) 3.évad
  És megérkezett a Chicago Fire második testvérsorozata a Chicago Med. Chicago egyik legforgalmasabb kórházának bátor és szívós orvosaival, szakmai pályájukkal és magánéletükkel, mindennapi kemény harcaival ismerkedhetünk meg. Számtalan egyedi és speciális esettel kerülnek szembe nap, mint nap és elsődleges feladatuk, az életmentés kapcsán olykor gyors, azonnali döntésekre és beavatkozásokra van szükség. A folyamatos vibrálásban dolgozó […]
 • The Gifted – Kiválasztottak (2017) 1.évad The Gifted – Kiválasztottak (2017) 1.évad
  Az X-Men univerzumban játszódó The Gifted – Kiválasztottak című sorozat középpontjában egy átlagosnak tűnő amerikai család áll, akik nyugodt, kertvárosi életüket élik, míg ki nem derül, hogy a gyerekek nem mindennapi képességekkel rendelkeznek. Reed és Caitlin Strucker tipikus középosztálybeli szülők, akiknek fenekestül felfordul az élete, mikor kamaszkorú gyermekeik, Lauren és Andy bajba kerülnek a középiskolában, […]
 • Van Helsing (2017) 2.évad Van Helsing (2017) 2.évad
  Vanessa Helsing a hírhedt vámpírvadász, Abraham Van Helsing rokona. A nőt visszahozzák a halálból, hogy segítsen az embereknek visszahódítani a bolygót a vámpíroktól. Vanessa az emberiség utolsó reménysége, ezért aztán társaival megfontolt, hatékony offenzívába kezdenek.
 • Supergirl (2017) 3.évad Supergirl (2017) 3.évad
  A huszonnégy éves Kara Zor-El, Superman unokatestvére. A lányt a Danvers család fogadta magához, miután tizenkét éves korában a Földre küldték a Krypton bolygóról. Karának meg kell tanulnia uralni a képességeit, és elrejteni azokat az emberiség elől. Egy váratlan katasztrófa során felfedi erejét, és elindul a hőssé válás rögös útján.
 • Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész
  Három év telt el azóta hogy Naruto elment a faluból. Most visszatért. Találkozik régi barátaival akik kissé megváltoztak azóta mióta elment, nagyobbak lettek ami  persze rá is vonatkozik. Sakura gyógyító és erős ninja lett. Sok újdonság üti fel a fejét de mégis a legnagyobb hír számára: Gaaraból Kazekage lett. Kakasi újra csapatba akarja állítani Sakurát és Narutot így újra […]

Online pénzkeresés

Elgondolkoztál már azon, hogy mire is lehet vagy tudod használni az Internetet? Például böngészni, játszani, multimédiás tartalmat megnézni, fájlokat megosztani, stb. Gondoltad volna, hogy pénzt is kereshetsz? Ha nem akkor olvass tovább! Ha igen, akkor is! 🙂

Rengeteg oldal foglalkozik online pénzkereséssel, úgyhogy a részletekbe nem igazán mennék bele! (Természetesen a Google mindenkinek a barátja.) Röviden csak annyit, hogy egy virtuális bankszámla kell hozzá, mint pl.: a PayPal vagy az Payza. Az ezen a számlán gyűjtött pénzt pedig bármikor kikérhetjük a Visa vagy MasterCard kártyánkra!

A pénzkeresés menete pedig nagyon egyszerű. Beregisztrálás után a felkínált hirdetéseket bizonyos ideig lekattintani és nézni, ellenkező esetben nem kapunk érte pénzt. Természetesen egyszerre több oldalon is dolgozhat az ember egy időben. Amint összegyűjtöttük a minimum kifizetési limitet, akkor kikérhetjük a PayPal/Payza számlánkra a pénzt!

Az eddig bevált és biztosan fizető oldalak: (csak katt a bannerre a regisztrációhoz!)

1. CashTravel (Kifizetés: $0.05-nél) Kifizetési bizonylat itt azonnal megtekinthető! (Amennyiben alám regisztrálsz, úgy 6 hónapig a kattintásaid után járó összeg 50%-át átutalom neked! Ne hagyd ki! Ha regisztráltál, küldj e-mailt az info@mozizzonline.hu-ra a regisztrált neveddel!)

2. Clivertise (Kifizetés: $0.02-től) Azonnali kifizetés! ÚJ! (Amennyiben alám regisztrálsz, úgy 6 hónapig a kattintásaid után járó összeg 50%-át átutalom neked! Ne hagyd ki! Ha regisztráltál, küldj e-mailt az info@mozizzonline.hu-ra a regisztrált neveddel!)

3. PaidToClick (Kifizetés: $0.05-től) Azonnali kifizetés! ÚJ! (Amennyiben alám regisztrálsz, úgy 6 hónapig a kattintásaid után járó összeg 50%-át átutalom neked! Ne hagyd ki! Ha regisztráltál, küldj e-mailt az info@mozizzonline.hu-ra a regisztrált neveddel!)

Továbbá van olyan oldal, ahova ha képeket töltesz fel és azokat megosztod más oldalakon/fórumokon, a látogatók után szépen csörög is a pénz. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek ajánlott!

ImgSpice

4. ImgSpice (Kifizetés: $3-tól) (Amennyiben alám regisztrálsz, úgy 6 hónapig a kattintásaid után járó összeg 50%-át átutalom neked! Ne hagyd ki! Ha regisztráltál, küldj e-mailt az info@mozizzonline.hu-ra a regisztrált neveddel!)

Illetve van olyan oldal, ahol linkrövidítéssel tudsz egy “kis” pénzt keresni. Itt csak annyi a dolgod, hogy lerövidíted a linked és azt megosztod különböző oldalakon, fórumokon!

5. Linkbucks (Kifizetés: $10-tól)
Ne tántorítson el a minimum limit, mert ha jól csinálod, elég hamar összejön a $10!

Ezek az oldalak biztosan fizetnek! De vigyázz! Nagyon sok csaló oldal van! Gondold meg, hogy mikor hova regisztrálsz és kezdesz el dolgozni!

Ha további oldalakra, módszerekre esetleg segítségre van szükséged, látogass el a Pénzkeresők fórumára, vagy EZmegAZ pénzkereső blogjára, ahol további oldalakat és kifizetési bizonylatokat is találhatsz!

Jó pénzkeresést!

Előre is köszönöm a beregisztrálásokat és jó munkát kívánok!

Comments

Posted On
okt 07, 2013
Posted By
manbvcix

ez valóban működik

Leave a Reply


*

Fontos!

Oldalunkon nem található semmilyen illegális tartalom, nem tárolunk semmilyen fájlt a szerverünkön és nem teszünk közzé semmilyen letöltéshez vezető linket!
Oldalunk szórakoztatási céllal működik.
Amennyiben mégis jogsértő tartalmat talál, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az oldal Mozilla Firefox-ra van optimalizálva, Internet Explorer illetve Opera használata esetén az oldal hibásan jelenhet meg!
THURSDAY, APRIL 19, 2018 - 21:35

FONTOS

Figyelem!
A REGISZTRÁCIÓT BESZÜNTETTÜK!!!

Hirdetők

|

Statisztika

Felhasználók száma: ???? fő
Cikkek száma: 1101 db
Kommentek száma: 571 db
Hirdetők száma: 7
A statisztika nem automatikusan frissül!

Friss linkek

Itt olvashatjátok, hogy mely sorozatokhoz jöttek új részek, linkek!
*The Walking Dead S08E08
*Van Helsing S02E13
*Supergirl S03E04
*Bűnös Chicago S05E08
*Lángoló Chicago S06E09
*Hotel Transzilvánia: A sorozat S01E10
*Shannara: A jövő krónikája S02E01
*Chicago Med S03E03
*

Befejezett évadok

Mostanában befejezett sorozatok, évadok listája:
*Killjoys 2.évad
*Séróból 1.évad
*The Last Ship 3.évad
*A kór 3.évad
*A SHIELD ügynökei 3.évad
*Alkonyattól pirkadatig 3.évad
*Scream 2.évad
*Van Helsing 1.évad
*Shooter 1.évad
*Brooklyn 99 3.évad
*APB 1.évad
*The Walking Dead 7.évad
*Modern család 8.évad
*Lángoló Chicago 5.évad
*Bűnös Chicago 4.évad
*The 100: A visszatérők 4.évad
*Supergirl 2.évad
*Fekete vitorlák 4.évad
*The Gifted - Kiválasztottak 1.évad
*

Hamarosan

*Chicago Med 3.évad (magyar felirattal)
*

Kövess minket!

PaidToClick


BangGood

Keress pénzt!


-----

Webérték

Designed by Dunnyuska | 2010-2017. | | | | Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény | LinkTÁR-TOP | PageRank ikon ingyen |