Sorozatok

Filmek


Film vagy sorozat beküldéséhez kattints ide! :-)
A regisztráció átmenetileg le lett zárva!

Ajánló

 • Chicago Med (2017) 3.évad Chicago Med (2017) 3.évad
  És megérkezett a Chicago Fire második testvérsorozata a Chicago Med. Chicago egyik legforgalmasabb kórházának bátor és szívós orvosaival, szakmai pályájukkal és magánéletükkel, mindennapi kemény harcaival ismerkedhetünk meg. Számtalan egyedi és speciális esettel kerülnek szembe nap, mint nap és elsődleges feladatuk, az életmentés kapcsán olykor gyors, azonnali döntésekre és beavatkozásokra van szükség. A folyamatos vibrálásban dolgozó […]
 • The Gifted – Kiválasztottak (2017) 1.évad The Gifted – Kiválasztottak (2017) 1.évad
  Az X-Men univerzumban játszódó The Gifted – Kiválasztottak című sorozat középpontjában egy átlagosnak tűnő amerikai család áll, akik nyugodt, kertvárosi életüket élik, míg ki nem derül, hogy a gyerekek nem mindennapi képességekkel rendelkeznek. Reed és Caitlin Strucker tipikus középosztálybeli szülők, akiknek fenekestül felfordul az élete, mikor kamaszkorú gyermekeik, Lauren és Andy bajba kerülnek a középiskolában, […]
 • Van Helsing (2017) 2.évad Van Helsing (2017) 2.évad
  Vanessa Helsing a hírhedt vámpírvadász, Abraham Van Helsing rokona. A nőt visszahozzák a halálból, hogy segítsen az embereknek visszahódítani a bolygót a vámpíroktól. Vanessa az emberiség utolsó reménysége, ezért aztán társaival megfontolt, hatékony offenzívába kezdenek.
 • Supergirl (2017) 3.évad Supergirl (2017) 3.évad
  A huszonnégy éves Kara Zor-El, Superman unokatestvére. A lányt a Danvers család fogadta magához, miután tizenkét éves korában a Földre küldték a Krypton bolygóról. Karának meg kell tanulnia uralni a képességeit, és elrejteni azokat az emberiség elől. Egy váratlan katasztrófa során felfedi erejét, és elindul a hőssé válás rögös útján.
 • Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész
  Három év telt el azóta hogy Naruto elment a faluból. Most visszatért. Találkozik régi barátaival akik kissé megváltoztak azóta mióta elment, nagyobbak lettek ami  persze rá is vonatkozik. Sakura gyógyító és erős ninja lett. Sok újdonság üti fel a fejét de mégis a legnagyobb hír számára: Gaaraból Kazekage lett. Kakasi újra csapatba akarja állítani Sakurát és Narutot így újra […]

Devil May Cry (2007)

5.00 avg. rating (98% score) - 6 votes

Gondolom sokan ismerik az anime alapjául szolgáló azonos című népszerű PS2 játékot, de aki nem ismeri a játékokat (már 3 is van belőle és várható a 4. is) azoknak vázolom az alaptörténetet. Főhősünk Dante a legendás démon harcos Sparda fia, félig ember, félig démon. Éppen ezért különleges képességekkel rendelkezik: nagyon erős, gyors, remek kardforgató és rendkívül ügyesen bánik két pisztolyával. Mivel nem nagyon rajong “féltestvéreiért”, előszeretettel gyilkolássza őket nem kis hatékonysággal. De valamiből Dante-nak is meg kell élnie, ezért megnyitja a Devil May Cry irodát, ahová azok mehetnek, akiknek valamilyen problémájuk van a démonokkal, és segítségre van szükségük. Az üzlet amilyen jól megy, annyira deficites, ugyanis hősünk folyton tele van adósságokkal. Dante-nak van egy társa is, Trish a villámokat szóró dögös démon csajszi, aki majdnem olyan jól bánik a fegyverekkel, mint Dante. Itt van még a titokzatos Lady is, aki szintén a démonvadász bizniszben érdekelt, ő Dante riválisa (ettől még barátok), persze hősünk neki is tartozik. 🙂 Említésre méltó karakter még a kis Patty (akit Dante kénytelen lakótársául fogadni és hajlamos néha az idegeire menni) és Morrison, aki a megbízásokat szerzi Dante-nak.

Hősünk nem sokat változott modorát, és szokásait magával hozta a játékból (csak pizzát és epres fagyit eszik, és nagyon magabiztos). Amit hiányoltam a sorozatból, hogy Dante nem veszi fel démoni formáját a komolyabb ellenfelekkel folytatott küzdelmek során. Az anime története epizodikus jellegű, minden rész 1 küldetést dolgoz fel, melyekért Dante egy fillért sem kap, sőt inkább tovább növeli adósságait, mivel mindig tönkrevág valamit (egy hidat vagy effélét). A sorozat elsősorban az akciókra, és a látványos csatajelenetekre koncentrál. Komoly filozófikus mondanivalót ne várjunk tőle, ezért viszont kárpótolnak minket a gyönyörűen animált, véres akciójelenetek.

A grafika nagyon szép lévén ez egy 2007-es anime. A számítógépes effektek is tökéletesen beleolvadnak a háttérbe. A zenére sem lehet panasz, kifejezetten vérpezsdítő. Az opening zúzósabb, míg az ending lírikus hangvételű, engem kicsit a Hellsing-re emlékeztet. A japán szinkron is első osztályú ismert seiyuu-kkal, és Dante stílusa igazi színfoltja az animének. Ajánlott program mindenkinek, de csak 16 év felett.

További infók: Bővebben KijelölMutat

Comments

Posted On
Már 21, 2011
Posted By
DAnte

miert nem csinalnak tobb reszt a devil may cry-bol?

Leave a Reply


*

Fontos!

Oldalunkon nem található semmilyen illegális tartalom, nem tárolunk semmilyen fájlt a szerverünkön és nem teszünk közzé semmilyen letöltéshez vezető linket!
Oldalunk szórakoztatási céllal működik.
Amennyiben mégis jogsértő tartalmat talál, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az oldal Mozilla Firefox-ra van optimalizálva, Internet Explorer illetve Opera használata esetén az oldal hibásan jelenhet meg!
SUNDAY, DECEMBER 09, 2018 - 20:36

FONTOS

Figyelem!
A REGISZTRÁCIÓT BESZÜNTETTÜK!!!

Hirdetők

|

Statisztika

Felhasználók száma: ???? fő
Cikkek száma: 1101 db
Kommentek száma: 571 db
Hirdetők száma: 7
A statisztika nem automatikusan frissül!

Friss linkek

Itt olvashatjátok, hogy mely sorozatokhoz jöttek új részek, linkek!
*The Walking Dead S08E08
*Van Helsing S02E13
*Supergirl S03E04
*Bűnös Chicago S05E08
*Lángoló Chicago S06E09
*Hotel Transzilvánia: A sorozat S01E10
*Shannara: A jövő krónikája S02E01
*Chicago Med S03E03
*

Befejezett évadok

Mostanában befejezett sorozatok, évadok listája:
*Killjoys 2.évad
*Séróból 1.évad
*The Last Ship 3.évad
*A kór 3.évad
*A SHIELD ügynökei 3.évad
*Alkonyattól pirkadatig 3.évad
*Scream 2.évad
*Van Helsing 1.évad
*Shooter 1.évad
*Brooklyn 99 3.évad
*APB 1.évad
*The Walking Dead 7.évad
*Modern család 8.évad
*Lángoló Chicago 5.évad
*Bűnös Chicago 4.évad
*The 100: A visszatérők 4.évad
*Supergirl 2.évad
*Fekete vitorlák 4.évad
*The Gifted - Kiválasztottak 1.évad
*

Hamarosan

*Chicago Med 3.évad (magyar felirattal)
*

Kövess minket!

PaidToClick


BangGood

Keress pénzt!


-----

Webérték

Designed by Dunnyuska | 2010-2018. | | | | Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény | LinkTÁR-TOP | PageRank ikon ingyen |