Sorozatok

Filmek


Film vagy sorozat beküldéséhez kattints ide! :-)
A regisztráció átmenetileg le lett zárva!

Ajánló

 • Csillag születik (2018) Csillag születik (2018)
  A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel, akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is […]
 • A kém, aki dobott engem (2018) A kém, aki dobott engem (2018)
  Audrey és Morgan a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy […]
 • Valerian és az ezer bolygó városa (2017) Valerian és az ezer bolygó városa (2017)
  Valerian és Laureline a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja. Parancsnokuk útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz […]
 • Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész
  Három év telt el azóta hogy Naruto elment a faluból. Most visszatért. Találkozik régi barátaival akik kissé megváltoztak azóta mióta elment, nagyobbak lettek ami  persze rá is vonatkozik. Sakura gyógyító és erős ninja lett. Sok újdonság üti fel a fejét de mégis a legnagyobb hír számára: Gaaraból Kazekage lett. Kakasi újra csapatba akarja állítani Sakurát és Narutot így újra […]
 • Légikatasztrófák (I-XVII) Légikatasztrófák (I-XVII)
  Az izgalmas sorozat az utóbbi évtizedek néhány nagy légibalesetének okait igyekszik felkutatni a fekete dobozok adatai, valamint pilóták és szakértők segítségével. A film igaz történeteket dolgoz fel a hivatalos jelentések és a szemtanúk beszámolója alapján. 

Devil May Cry (2007)

5.00 avg. rating (98% score) - 6 votes

Gondolom sokan ismerik az anime alapjául szolgáló azonos című népszerű PS2 játékot, de aki nem ismeri a játékokat (már 3 is van belőle és várható a 4. is) azoknak vázolom az alaptörténetet. Főhősünk Dante a legendás démon harcos Sparda fia, félig ember, félig démon. Éppen ezért különleges képességekkel rendelkezik: nagyon erős, gyors, remek kardforgató és rendkívül ügyesen bánik két pisztolyával. Mivel nem nagyon rajong “féltestvéreiért”, előszeretettel gyilkolássza őket nem kis hatékonysággal. De valamiből Dante-nak is meg kell élnie, ezért megnyitja a Devil May Cry irodát, ahová azok mehetnek, akiknek valamilyen problémájuk van a démonokkal, és segítségre van szükségük. Az üzlet amilyen jól megy, annyira deficites, ugyanis hősünk folyton tele van adósságokkal. Dante-nak van egy társa is, Trish a villámokat szóró dögös démon csajszi, aki majdnem olyan jól bánik a fegyverekkel, mint Dante. Itt van még a titokzatos Lady is, aki szintén a démonvadász bizniszben érdekelt, ő Dante riválisa (ettől még barátok), persze hősünk neki is tartozik. 🙂 Említésre méltó karakter még a kis Patty (akit Dante kénytelen lakótársául fogadni és hajlamos néha az idegeire menni) és Morrison, aki a megbízásokat szerzi Dante-nak.

Hősünk nem sokat változott modorát, és szokásait magával hozta a játékból (csak pizzát és epres fagyit eszik, és nagyon magabiztos). Amit hiányoltam a sorozatból, hogy Dante nem veszi fel démoni formáját a komolyabb ellenfelekkel folytatott küzdelmek során. Az anime története epizodikus jellegű, minden rész 1 küldetést dolgoz fel, melyekért Dante egy fillért sem kap, sőt inkább tovább növeli adósságait, mivel mindig tönkrevág valamit (egy hidat vagy effélét). A sorozat elsősorban az akciókra, és a látványos csatajelenetekre koncentrál. Komoly filozófikus mondanivalót ne várjunk tőle, ezért viszont kárpótolnak minket a gyönyörűen animált, véres akciójelenetek.

A grafika nagyon szép lévén ez egy 2007-es anime. A számítógépes effektek is tökéletesen beleolvadnak a háttérbe. A zenére sem lehet panasz, kifejezetten vérpezsdítő. Az opening zúzósabb, míg az ending lírikus hangvételű, engem kicsit a Hellsing-re emlékeztet. A japán szinkron is első osztályú ismert seiyuu-kkal, és Dante stílusa igazi színfoltja az animének. Ajánlott program mindenkinek, de csak 16 év felett.

[spoiler]

Részek:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12


[/spoiler]

Comments

Posted On
Már 21, 2011
Posted By
DAnte

miert nem csinalnak tobb reszt a devil may cry-bol?

Leave a Reply


*

Fontos!

Oldalunkon nem található semmilyen illegális tartalom, nem tárolunk semmilyen fájlt a szerverünkön és nem teszünk közzé semmilyen letöltéshez vezető linket!
Oldalunk szórakoztatási céllal működik.
Amennyiben mégis jogsértő tartalmat talál, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az oldal Mozilla Firefox-ra van optimalizálva, Internet Explorer illetve Opera használata esetén az oldal hibásan jelenhet meg!
FRIDAY, JULY 19, 2019 - 00:35

FONTOS

Figyelem!
A REGISZTRÁCIÓT BESZÜNTETTÜK!!!

Hirdetők

|

Statisztika

Felhasználók száma: ???? fő
Cikkek száma: 1106 db
Kommentek száma: 571 db
Hirdetők száma: 7
A statisztika nem automatikusan frissül!

Friss linkek

Itt olvashatjátok, hogy mely sorozatokhoz jöttek új részek, linkek!
*The Walking Dead S08E08
*Van Helsing S02E13
*Supergirl S03E04
*Bűnös Chicago S05E08
*Lángoló Chicago S06E09
*Hotel Transzilvánia: A sorozat S01E10
*Shannara: A jövő krónikája S02E01
*Chicago Med S03E03
*

Befejezett évadok

Mostanában befejezett sorozatok, évadok listája:
*Killjoys 2.évad
*Séróból 1.évad
*The Last Ship 3.évad
*A kór 3.évad
*A SHIELD ügynökei 3.évad
*Alkonyattól pirkadatig 3.évad
*Scream 2.évad
*Van Helsing 1.évad
*Shooter 1.évad
*Brooklyn 99 3.évad
*APB 1.évad
*The Walking Dead 7.évad
*Modern család 8.évad
*Lángoló Chicago 5.évad
*Bűnös Chicago 4.évad
*The 100: A visszatérők 4.évad
*Supergirl 2.évad
*Fekete vitorlák 4.évad
*The Gifted - Kiválasztottak 1.évad
*

Hamarosan

*Chicago Med 3.évad (magyar felirattal)
*

Kövess minket!

PaidToClick


BangGood

Legfrissebb kommentek

Keress pénzt!


-----

Webérték

Designed by Dunnyuska | 2010-2018. | | | | Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény | LinkTÁR-TOP | PageRank ikon ingyen |