Sorozatok

Filmek


Film vagy sorozat beküldéséhez kattints ide! :-)
A regisztráció átmenetileg le lett zárva!

Ajánló

 • Chicago Med (2017) 3.évad Chicago Med (2017) 3.évad
  És megérkezett a Chicago Fire második testvérsorozata a Chicago Med. Chicago egyik legforgalmasabb kórházának bátor és szívós orvosaival, szakmai pályájukkal és magánéletükkel, mindennapi kemény harcaival ismerkedhetünk meg. Számtalan egyedi és speciális esettel kerülnek szembe nap, mint nap és elsődleges feladatuk, az életmentés kapcsán olykor gyors, azonnali döntésekre és beavatkozásokra van szükség. A folyamatos vibrálásban dolgozó […]
 • The Gifted – Kiválasztottak (2017) 1.évad The Gifted – Kiválasztottak (2017) 1.évad
  Az X-Men univerzumban játszódó The Gifted – Kiválasztottak című sorozat középpontjában egy átlagosnak tűnő amerikai család áll, akik nyugodt, kertvárosi életüket élik, míg ki nem derül, hogy a gyerekek nem mindennapi képességekkel rendelkeznek. Reed és Caitlin Strucker tipikus középosztálybeli szülők, akiknek fenekestül felfordul az élete, mikor kamaszkorú gyermekeik, Lauren és Andy bajba kerülnek a középiskolában, […]
 • Van Helsing (2017) 2.évad Van Helsing (2017) 2.évad
  Vanessa Helsing a hírhedt vámpírvadász, Abraham Van Helsing rokona. A nőt visszahozzák a halálból, hogy segítsen az embereknek visszahódítani a bolygót a vámpíroktól. Vanessa az emberiség utolsó reménysége, ezért aztán társaival megfontolt, hatékony offenzívába kezdenek.
 • Supergirl (2017) 3.évad Supergirl (2017) 3.évad
  A huszonnégy éves Kara Zor-El, Superman unokatestvére. A lányt a Danvers család fogadta magához, miután tizenkét éves korában a Földre küldték a Krypton bolygóról. Karának meg kell tanulnia uralni a képességeit, és elrejteni azokat az emberiség elől. Egy váratlan katasztrófa során felfedi erejét, és elindul a hőssé válás rögös útján.
 • Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész
  Három év telt el azóta hogy Naruto elment a faluból. Most visszatért. Találkozik régi barátaival akik kissé megváltoztak azóta mióta elment, nagyobbak lettek ami  persze rá is vonatkozik. Sakura gyógyító és erős ninja lett. Sok újdonság üti fel a fejét de mégis a legnagyobb hír számára: Gaaraból Kazekage lett. Kakasi újra csapatba akarja állítani Sakurát és Narutot így újra […]

Bokura ga Ita (2006)

5.00 avg. rating (96% score) - 2 votes

Takahashi Nanami minden szempontból átlagos lány, aki optimizmussal teli kezdi a középiskolát, új barátságok reményében. Rögtön az első nap megtudja, hogy az osztályába jár Yano Motoharu, a fiú, akibe szinte minden lány szerelmes volt az előző osztályban. Nem sokkal később Nanami személyesen is találkozik vele a folyosón. Yano rettenetesen jóképű és kedves fiú, na meg egy kicsit szemtelen is, mint ahogy azt Nanami hamarosan meg is tapasztalja. De hiába a kezdeti ellentétek, Nanamit megigézi a fiú gondtalan mosolya, furcsa zárkózottsága, és menthetetlenül beleszeret. Így kezdődik kettejük kapcsolata, melyet Yano tragikus múltja és Nanami tapasztalatlansága mellett több más tényező is próbára tesz.

A Bokura ga Ita nagyszerű shoujo anime, egy átlagos fiú és egy átlagos lány csetlő-botló párkapcsolatáról. A sorozat egész további része Nanami és Yano újonnan formálódott kapcsolata sok boldog, és sok fájdalmas fejezetének van szentelve. Első randevú, kétségek, féltékenység, bizalom, szeretet – egy párkapcsolat megannyi aspektusát tárja elénk a sorozat, egyszerűen és valóságosan, ahogy bárkivel megtörténhetne.
Az eseményeket Nanami szemszögéből láthatjuk, az ő belső monológjai kísérik végig a vidám és szomorú pillanatokat egyaránt. Megbonyolítva a történeti – és szerelmi – szálakat, később bekapcsolódik a történetbe Yamamoto Yuri, a szótlan lány, aki gyűlöli Yano-t, és Takeuchi Masafumi, Yano legjobb barátja is.

A Bokura ga Ita szereplői valóságosak. Egyszerűségükben, hétköznapiságukban rejlik rokonszevességük, és az, hogy könnyű azonosulni velük. Kapcsolataikat nem természetfeletti erők vagy nagy tragédiák teszik próbára, hanem saját hibáik, gyengeségeik, melyeken felül kell emelkedniük.
Az anime persze nem csak nehézségekből áll, a bensőséges, romantikus pillanatok éppúgy hangsúlyt kapnak, akárcsak a vicces, gyakran SD
A sorozat talán legszimpatikusabb vonása az, ahogy a szereplők ellentéteit kezeli. A dráma a szereplők interakcióival természetesen alakul ki, ahogyan idővel a megoldás is. A szereplők “kínlódása” pedig nem önmagáért való, eredménye a sorozat végére egy reális mértékű karakterfejlődés, és egy fontos dolog a nézők számára: A konfliktusokban, a gyakran alkalmazott belső monológokban mindig ott van egy sor értékes, igaz gondolat is a szerelemmel és önmagunkkal kapcsolatban, melyet nemtől függetlenül bárki megszívlelhet, sőt, talán a néző maga is szembesült már velük. karakterekre épülő humor. A sorozat első felében vígjáték, romantika és dráma tökéletes egyensúlyban állnak, a sorozat második felében egy kicsit komolyabbá válik a történet. Bár a cselekmény egészen hétköznapi, mindig, minden jelenetében a szerelem körül forognak az események.

Az anime Obata Yuuki mangájának első 8 kötetét dolgozza fel, és befejezése önálló lezárásként funkcionál a mangától függetlenül. Szimpatikus szereplőivel, romantika, dráma és vígjáték kiegyensúlyozott alkalmazásával könnyen megszerethető történet az első szerelemről.

További infók: Bővebben KijelölMutat

Leave a Reply


*

Fontos!

Oldalunkon nem található semmilyen illegális tartalom, nem tárolunk semmilyen fájlt a szerverünkön és nem teszünk közzé semmilyen letöltéshez vezető linket!
Oldalunk szórakoztatási céllal működik.
Amennyiben mégis jogsértő tartalmat talál, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az oldal Mozilla Firefox-ra van optimalizálva, Internet Explorer illetve Opera használata esetén az oldal hibásan jelenhet meg!
SUNDAY, DECEMBER 09, 2018 - 19:25

FONTOS

Figyelem!
A REGISZTRÁCIÓT BESZÜNTETTÜK!!!

Hirdetők

|

Statisztika

Felhasználók száma: ???? fő
Cikkek száma: 1101 db
Kommentek száma: 571 db
Hirdetők száma: 7
A statisztika nem automatikusan frissül!

Friss linkek

Itt olvashatjátok, hogy mely sorozatokhoz jöttek új részek, linkek!
*The Walking Dead S08E08
*Van Helsing S02E13
*Supergirl S03E04
*Bűnös Chicago S05E08
*Lángoló Chicago S06E09
*Hotel Transzilvánia: A sorozat S01E10
*Shannara: A jövő krónikája S02E01
*Chicago Med S03E03
*

Befejezett évadok

Mostanában befejezett sorozatok, évadok listája:
*Killjoys 2.évad
*Séróból 1.évad
*The Last Ship 3.évad
*A kór 3.évad
*A SHIELD ügynökei 3.évad
*Alkonyattól pirkadatig 3.évad
*Scream 2.évad
*Van Helsing 1.évad
*Shooter 1.évad
*Brooklyn 99 3.évad
*APB 1.évad
*The Walking Dead 7.évad
*Modern család 8.évad
*Lángoló Chicago 5.évad
*Bűnös Chicago 4.évad
*The 100: A visszatérők 4.évad
*Supergirl 2.évad
*Fekete vitorlák 4.évad
*The Gifted - Kiválasztottak 1.évad
*

Hamarosan

*Chicago Med 3.évad (magyar felirattal)
*

Kövess minket!

PaidToClick


BangGood

Keress pénzt!


-----

Webérték

Designed by Dunnyuska | 2010-2018. | | | | Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény | LinkTÁR-TOP | PageRank ikon ingyen |