Sorozatok

Filmek


Film vagy sorozat beküldéséhez kattints ide! :-)
A regisztráció átmenetileg le lett zárva!

Ajánló

 • Csillag születik (2018) Csillag születik (2018)
  A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel, akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is […]
 • A kém, aki dobott engem (2018) A kém, aki dobott engem (2018)
  Audrey és Morgan a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy […]
 • Valerian és az ezer bolygó városa (2017) Valerian és az ezer bolygó városa (2017)
  Valerian és Laureline a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja. Parancsnokuk útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz […]
 • Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész Naruto Shippuuden (2007) 1-483.rész
  Három év telt el azóta hogy Naruto elment a faluból. Most visszatért. Találkozik régi barátaival akik kissé megváltoztak azóta mióta elment, nagyobbak lettek ami  persze rá is vonatkozik. Sakura gyógyító és erős ninja lett. Sok újdonság üti fel a fejét de mégis a legnagyobb hír számára: Gaaraból Kazekage lett. Kakasi újra csapatba akarja állítani Sakurát és Narutot így újra […]
 • Légikatasztrófák (I-XVII) Légikatasztrófák (I-XVII)
  Az izgalmas sorozat az utóbbi évtizedek néhány nagy légibalesetének okait igyekszik felkutatni a fekete dobozok adatai, valamint pilóták és szakértők segítségével. A film igaz történeteket dolgoz fel a hivatalos jelentések és a szemtanúk beszámolója alapján. 

Bokura ga Ita (2006)

5.00 avg. rating (96% score) - 2 votes

Takahashi Nanami minden szempontból átlagos lány, aki optimizmussal teli kezdi a középiskolát, új barátságok reményében. Rögtön az első nap megtudja, hogy az osztályába jár Yano Motoharu, a fiú, akibe szinte minden lány szerelmes volt az előző osztályban. Nem sokkal később Nanami személyesen is találkozik vele a folyosón. Yano rettenetesen jóképű és kedves fiú, na meg egy kicsit szemtelen is, mint ahogy azt Nanami hamarosan meg is tapasztalja. De hiába a kezdeti ellentétek, Nanamit megigézi a fiú gondtalan mosolya, furcsa zárkózottsága, és menthetetlenül beleszeret. Így kezdődik kettejük kapcsolata, melyet Yano tragikus múltja és Nanami tapasztalatlansága mellett több más tényező is próbára tesz.

A Bokura ga Ita nagyszerű shoujo anime, egy átlagos fiú és egy átlagos lány csetlő-botló párkapcsolatáról. A sorozat egész további része Nanami és Yano újonnan formálódott kapcsolata sok boldog, és sok fájdalmas fejezetének van szentelve. Első randevú, kétségek, féltékenység, bizalom, szeretet – egy párkapcsolat megannyi aspektusát tárja elénk a sorozat, egyszerűen és valóságosan, ahogy bárkivel megtörténhetne.
Az eseményeket Nanami szemszögéből láthatjuk, az ő belső monológjai kísérik végig a vidám és szomorú pillanatokat egyaránt. Megbonyolítva a történeti – és szerelmi – szálakat, később bekapcsolódik a történetbe Yamamoto Yuri, a szótlan lány, aki gyűlöli Yano-t, és Takeuchi Masafumi, Yano legjobb barátja is.

A Bokura ga Ita szereplői valóságosak. Egyszerűségükben, hétköznapiságukban rejlik rokonszevességük, és az, hogy könnyű azonosulni velük. Kapcsolataikat nem természetfeletti erők vagy nagy tragédiák teszik próbára, hanem saját hibáik, gyengeségeik, melyeken felül kell emelkedniük.
Az anime persze nem csak nehézségekből áll, a bensőséges, romantikus pillanatok éppúgy hangsúlyt kapnak, akárcsak a vicces, gyakran SD
A sorozat talán legszimpatikusabb vonása az, ahogy a szereplők ellentéteit kezeli. A dráma a szereplők interakcióival természetesen alakul ki, ahogyan idővel a megoldás is. A szereplők “kínlódása” pedig nem önmagáért való, eredménye a sorozat végére egy reális mértékű karakterfejlődés, és egy fontos dolog a nézők számára: A konfliktusokban, a gyakran alkalmazott belső monológokban mindig ott van egy sor értékes, igaz gondolat is a szerelemmel és önmagunkkal kapcsolatban, melyet nemtől függetlenül bárki megszívlelhet, sőt, talán a néző maga is szembesült már velük. karakterekre épülő humor. A sorozat első felében vígjáték, romantika és dráma tökéletes egyensúlyban állnak, a sorozat második felében egy kicsit komolyabbá válik a történet. Bár a cselekmény egészen hétköznapi, mindig, minden jelenetében a szerelem körül forognak az események.

Az anime Obata Yuuki mangájának első 8 kötetét dolgozza fel, és befejezése önálló lezárásként funkcionál a mangától függetlenül. Szimpatikus szereplőivel, romantika, dráma és vígjáték kiegyensúlyozott alkalmazásával könnyen megszerethető történet az első szerelemről.

[spoiler]

Részek:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


[/spoiler]

Leave a Reply


*

Fontos!

Oldalunkon nem található semmilyen illegális tartalom, nem tárolunk semmilyen fájlt a szerverünkön és nem teszünk közzé semmilyen letöltéshez vezető linket!
Oldalunk szórakoztatási céllal működik.
Amennyiben mégis jogsértő tartalmat talál, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az oldal Mozilla Firefox-ra van optimalizálva, Internet Explorer illetve Opera használata esetén az oldal hibásan jelenhet meg!
SUNDAY, JULY 21, 2019 - 02:20

FONTOS

Figyelem!
A REGISZTRÁCIÓT BESZÜNTETTÜK!!!

Hirdetők

|

Statisztika

Felhasználók száma: ???? fő
Cikkek száma: 1106 db
Kommentek száma: 571 db
Hirdetők száma: 7
A statisztika nem automatikusan frissül!

Friss linkek

Itt olvashatjátok, hogy mely sorozatokhoz jöttek új részek, linkek!
*The Walking Dead S08E08
*Van Helsing S02E13
*Supergirl S03E04
*Bűnös Chicago S05E08
*Lángoló Chicago S06E09
*Hotel Transzilvánia: A sorozat S01E10
*Shannara: A jövő krónikája S02E01
*Chicago Med S03E03
*

Befejezett évadok

Mostanában befejezett sorozatok, évadok listája:
*Killjoys 2.évad
*Séróból 1.évad
*The Last Ship 3.évad
*A kór 3.évad
*A SHIELD ügynökei 3.évad
*Alkonyattól pirkadatig 3.évad
*Scream 2.évad
*Van Helsing 1.évad
*Shooter 1.évad
*Brooklyn 99 3.évad
*APB 1.évad
*The Walking Dead 7.évad
*Modern család 8.évad
*Lángoló Chicago 5.évad
*Bűnös Chicago 4.évad
*The 100: A visszatérők 4.évad
*Supergirl 2.évad
*Fekete vitorlák 4.évad
*The Gifted - Kiválasztottak 1.évad
*

Hamarosan

*Chicago Med 3.évad (magyar felirattal)
*

Kövess minket!

PaidToClick


BangGood

Legfrissebb kommentek

Keress pénzt!


-----

Webérték

Designed by Dunnyuska | 2010-2018. | | | | Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény | LinkTÁR-TOP | PageRank ikon ingyen |